maanantai 22. lokakuuta 2012

blö..

Viime viikon maanantaina oli taas opiston puolesta ratsastustunti, meidän C-ryhmällä oli puomitunti ja ensimmäisenä. Saatiin itse hieman valita ratsuja ja tietenkin valitsin nimikkoni Ollan (josta pitäisi tännekkin tehdä esittely :D). Olla oli aika kuuma tapaus ja kaahaili puomitehtävissä, loppuverkassa vaan laukkaili koko ajan.


 
Pääsin vielä toisellekkin tunnille kun ihmisiä oli pois ja kaikki hevoset piti saada liikutettua, viimeisen tunti oli koulutunti ja valitsin ratsukseni yksisilmäisen Natsos suokin. Natsi oli aika vauhdikkaalla tuulella kun ratsastimme isolla ympyrällä käntiä, ravia ja laukkaa asetusta harjoitellen. Oli vaikeaa pitää Natsos omalla paikallaan ja estää sen rynniminen muiden päällä.
 
Illalla oli vielä ratsastuskoulussa vakkaritunti, koska kahdella viimeisellä tunnilla oli niin vähän porukkaa oli opettajat yhdistäneet ne ja mentiin koulua, aiheena avotaivutus. Ratsastin Kelmin jälkeläisellä Upituksella, joka oli kiva pieni suokki. Avotaivutus meni käynnissä ja ravissa tosi hyvin ja jäi hyvä fiilis tunnista.
 
Viikonloppuna olin kotona hoitelemassa hepposia. Sunnuntai iltana kävin kävelemässä Justiinan kanssa.
 Lauantai aamuna kävin Agrimarketissa huinimassa, mukaan tarttui 30l vihreä "löllö saavi", neopreeni suojat Justiinalle, musta riimunnaru ja kaksiteholinimentti. Päivällä käytiin Justiinan ja Kingin kanssa maastossa ja Manulle laitettiin ekaa kertaa kärrit perään, aisat laitettiin vain lenkeistä läpi ja käveltiin kahdella kiinnipitäjällä ja ohjastajalla (joka olin siis minä). Ruunapoika meni tosi hyvin eikä pelännyt yhtään täristelyä tai kun aisat osui peppuun.
Sunnuntaina sama uudestaan ja tällä kertaa alaremmitkin kiinni ja mentiin muutama kierros enemmän kentällä, tehden pysähtymisiä ja käännöksiä. Justiinan ratsastus kentällä, ihan perusjuttuja ravissa kumppareiden kanssa.


Sunnuntai illalla takaisin Ypäjälle sekoilemaan, mm. tälläista tapahtui :


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti