maanantai 5. marraskuuta 2012

Justiina uudessa kodissa

Sunnuntaina 28.10 lähdettiin Justiina kyydissä kohti Ypäjää, Malinin-tallille. Tallin pihassa otettiin hermostunut tamma kopista ulos ja odoteltiin kunnes Justiina oli laulanut kaikille. Mentiin talliin ja Justiinalle varattuun karsinaan, tamma alkoi heti syömään heiniä ja haistelemaan naapureita. Tuotiin sataviissataa loimea, ratsastuskamppeet ym. krääsää. Kun Justiina oli asettunut ja kamppeet tallissa oli itteni vuoro, opistolla purin kamppeet ja kasasin pikku ryhmän vielä mukaani tallille. Laitoin rehut ja katseltiin hetken tähtisilmää.
Maanantaina alkoi talliviikko, tällä kertaa III-tallin V-käytävällä. Päivä tuntui tosi pitkältä ja rankalta, päivä- ja iltatallin välissä kävin liikuttamassa Justiinaa. Käveltiin pikkulenkki, satulan kanssa menin selästä.
 
Tiistaina toinen tallipäivä, aamutallin jälkeen tarhojen siivous. Samalla tauolla taas liikuttamaan Justiinaa, käveltiin Wanhaan-maneesiin ja ravailtiin siellä hetki. Tamma meni ihan hyvin vaikka olikin vähän sählä ja energinen. Takaisin Justiinan tykö, käytiin taluttelemassa hepoa Polinan kanssa.
Loppuviikko tallissa oli aika rankka ja kiireinen, Justiinaa jaksoin silti liikuttaa ja sunnuntainakin käytiin Pepun kanssa hiittiksellä päästelemässä. Tamma oli tosi vaihdikas ja laukkasi ihan tunteella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti